ΕΡΜΗΣ SECURITY – ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΕ 2020-01-31T20:13:01+03:00

24Ωρο Κέντρο λήψης σημάτων ΕΡΜΗΣ

Το Κέντρο Λήψης Σημάτων είναι η καρδιά και ο νους κάθε αποτελεσματικού συστήματος ασφαλείας. Είναι το κεντρικό σημείο λήψης και διαβίβασης σημάτων και εντολών, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η απόλυτη ασφάλεια των πελατών μιας εταιρίας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας.

Το πρώτο Κέντρο Λήψης Σημάτων στην Ελλάδα

  • Ιούνιος, 1982

O Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός, το πρώτο Κέντρο Λήψης Σημάτων στην Ελλάδα, ιδρύθηκε το 1982 με την επωνυμία «ΕΡΜΗΣ ΕΠΕ» γνωστός σαν «ΕΡΜΗΣ SECURITY GROUP» από μια ομάδα συνεργατών οι οποίοι δραστηριοποιούνταν στο χώρο της ασφάλειας. Διαχειρίζεται 200 περίπου συστήματα με την χρήση καρτελοθήκης, δέχεται μόνο σήματα Ληστείας, Διάρρηξης, Φωτιάς και διακοπής Ρεύματος ενώ δεν υπάρχει ηλεκτρονικός υπολογιστής, άλλωστε εκείνη την εποχή ο μοναδικός Mainframe Cyber 170/730 με λειτουργικό σύστημα NOS που κυκλοφορούσε αγοράστηκε από τον Ελληνικό Στρατό.

  • Μάρτιος, 1988

Τράπεζες, Χρυσοχοεία αλλά και επιχειρήσεις υψηλού κινδύνου αρχίζουν να εκδηλώνουν ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες του Ελληνικού Κεντρικού Σταθμού. Μαζί με το πλήθος των συνδρομητών, έχουν ξεπεράσει τους 1.000, αυξάνονται και ανάγκες για παροχή πρωτοπόρων υπηρεσιών όπως ο Έλεγχος Τήρησης Ωραρίου, υπηρεσίες Προσωρινής απουσίας κ.α. Δίχως κανένα δισταγμό ο Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός επενδύει αξιοποιώντας τους πρώτους υπολογιστές και κατασκευάζει λογισμικό για την κάλυψη των αναγκών των συνδρομητών του.

  • Ιανουάριος, 1997

Οι συνδρομητές έχουν ξεπεράσει τους 3.500 και στους υπολογιστές παίζουν πλέον τα Windows. Καιρός να εκσυγρονισθούμε. Το νεό λογισμικό που κατασκευάζει ο Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός είναι πλέον σε παραθυρικό περιβάλλον υποστηρίζει Contact ID και διατηρεί τα δεδομένα του σε σχεσιακή βάση. Οι έξη δέκτες λήψης σημάτων σε πλήρη λειρουργία και οι τρείς δέκτες σε θερμή εφεδρεία είναι έτοιμοι για την λήψη σημάτων ενώ οι έμπειροι πλέον χειριστές του σταθμού θα διχειρίζονται πλέον με περισσότερη ευκολία και με καλύτερο αποτέλεσμα ότι περιστατικό προκύψει.

  • Αύγουστος, 2005

Έπειτα από 22 έτη επιτυχημένης παρουσίας το 2004 η «ΕΡΜΗΣ ΕΠΕ» αλλάζει νομική μορφή με την επωνυμία «Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός ΑΕ» και με βάση ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αναβάθμισης το οποίο διήρκησε 14 μήνες και ταυτόχρονα με σημαντική επένδυση σε τεχνολογία το Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμών μεταφέρθηκε στις νέες εγκαταστάσεις με χρόνο διακοπής (downtime) μικρότερο των 15′ λεπτών για όλες τις υπηρεσίες των 20.000 συνδρομητών

  • Ιανουάριος, 2015

Για μιά ακόμη φορά παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην αγορά ο Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός πραγαμτοποιεί μιά ακόμη σημαντική επένδυση: την αντικατάσταση του λογισμικού επεξεργασίας και διαχείρισης των σημάτων των συστημάτων ασφαλείας και όχι μόνον.
Με αυτόν τον τρόπο στηρίζει την υλοποίηση των στρατηγικών επιλογών του για ανάπτυξη νέων δραστηριοτήτων και υπηρεσιών, οι οποίες εξυπηρετούν τον εκσυγχρονισμό και την βελτιστοποίηση της λειτουργίας του, προς όφελος του πελάτη, ενώ παράλληλα ενισχύουν την τεχνογνωσία του, διατηρώντας τον στην κορυφή.
Ο Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός πλέον λειτουργεί σε ένα από τα πιο προηγμένα τεχνολογικά περιβάλλοντα, που μπορεί να συναντήσει κανείς στα σύγχρονα Κέντρα Λήψης Σημάτων.
Το νέο λογισμικό του Ελληνικού Κεντρικού Σταθμού με τις πιστοποιήσεις που διαθέτει, τις δυνατότητες που ενσωματώνει αλλά και με την σύγχρονη αρχιτεκτονική του θα σηματοδοτήσει την έναρξή μιας νέας εποχής για τον ΕΛΚΕΣ και τους συνεργάτες του, αφού εκτός των άλλων, θα παρέχει σε όλους μας ευκαιρίες για νέες εμπορικές δραστηριότητες.

Κάποιες απο τις παρεχόμενες Υπηρεσίες
. Κινητοποίηση Άμεσου Δράσης ή πυροσβεστικής υπηρεσίας.
. Τηλεφωνική ειδοποίηση ατόμων κατά σειρά προτίμησης του συνδρομητή.
. Παρακολούθηση καλής λειτουργίας συστήματος.
. Έλεγχος και παρακολούθηση οπλισμού-αφοπλισμού του συστήματος.

Για αναλυτικότερη περιγραφή των παρεχομένων υπηρεσιών παρακαλώ
κάντε κλίκ εδώ.

Συνεργασία

Η Adassouras alarm συνεργάζεται με τη μεγαλύτερη εταιρεία λήψεως σημάτων-εικόνας: